vd CAMP OSS biedt assistentie EOD


In Keent, waar in de tweede wereldoorlog een vliegveldbasis was, hebben wij hebben grond geleverd en verwerkt voor de explosieven opruimingsdienst van Defensie. Meer dan 2000 oude brisantgranaten konden hiermee veilig onschadelijk worden gemaakt.

Gouden Knol voor Theo van de Camp


Tijdens de prijsuitreiking van Dé Verlichte Optocht kreeg Theo van de Camp, uit handen van President Dimitri van Gaal en Prins Dave I, de Gouden Knol uitgereikt. De Gouden Knol is de hoogste onderscheiding binnen Stichting Carnaval Berghem en wordt toegekend aan een vrijwilliger die veel betekent of heeft betekend voor Berghem in het algemeen en het Bèrgse carnaval in het bijzonder.

Ontvangst Certificaat MVO

Theo van de Camp en Annette de Munnik van ‘Van de Camp Oss’ hebben onlangs de  MVO verklaring en schildje in ontvangst genomen. We feliciteren van de Camp Oss van harte met dit mooie resultaat. Dat het hier overigens niet stopt blijkt wel uit het feit dat ze alweer met de volgende ‘MVO’ stap bezig zijn om het dak vol te leggen met zonnepanelen

Ondernemer van het jaar 2017

Tijdens de jaarlijkse terugkerende feestavond mochten wij uit handen van voorzitter Henk Heurkens de award "ondernemer van het jaar 2017" ontvangen.

Een fantastische prijs van een enthousiaste groep Berghemse ondernemers. Dankzij onze drive om continue ons werk, materieel en planning op een hoog niveau te houden een mooie kroon op ons werk en inzet, uiteraard mede dankzij onze werknemers.

Buitengewoon trots op....

TROTS OP wat we als onderneming bereiken !
TROTS OP mijn ouders, Wim en Annie, die 50 jaar geleden de onderneming begonnen zijn!
TROTS OP onze mensen die samen met mij er elke dag voor gaan!
TROTS OP 50 JAAR v.d.CAMP
TROTS OP onze onderneming , samen sterk!

Theo v.d.CAMP

Vragen, opmerkingen, of wilt u informatie die u niet op onze website kunt vinden?
Neem dan contact met ons op, of loop bij ons binnen.
Wij staan u graag te woord.

BEDRIJFSGEGEVENS

v.d. CAMP Oss
Randmeer 18, 5347 JW ,Oss
0412-401605
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Kantoor geopend:
Ma t/m Vr. 07.00-18.00
Zaterdag   07.00-16.00
Zondag gesloten