ASBEST VERWIJDEREN

Asbest verwijderen 

Het gebruik van asbest is in Nederland verboden vanwege de gezondheidsrisico’s die aan het materiaal kleven. Toch wordt het nog regelmatig in gebouwen aangetroffen. Met name in panden die tussen 1930 en 1994 gebouwd zijn. Asbestdaken zijn nog niet verboden, maar worden met uitzicht op zo’n verbod al volop verwijderd. Komt u asbest tegen, bijvoorbeeld in gevels, plafonds, daken of schuren? Laat het dan verwijderen. Twijfelt u eraan of het wel asbest is? Vraag het ons.

Vanwege de veiligheid mogen enkel gecertificeerde bedrijven het verwijderen. Wij zijn zo’n partij die het volledige asbesttraject - van onderzoek tot en met afvoer - uit handen neemt. Dat doen we, v.d. CAMP Oss, in opdracht van scholen, overheden, woningbouwverenigingen, industriële bedrijven, agrarische bedrijven en particulieren. Hieronder leggen we de belangrijkste stappen in dit traject uit.

Inventarisatie
Een goed opgeleid team inventariseert of er asbest in of rondom het gebouw aanwezig is en welke risico’s hieraan kleven. Dat gebeurt volgens de richtlijnen van het Procescertificaat Asbestinventarisatie. Het resultaat wordt vastgelegd onder woorden in een asbestinventarisatierapport. Daarin wordt onder andere vermeld welke soorten asbest er is aangetroffen, op welke plek en wat de toestand van het materiaal is.

Vergunningen
We kunnen u totaal ontzorgen en we vragen bij de gemeente de juiste vergunningen aan. Ook stellen we, als u daar behoefte aan hebt, een sloopbestek, saneringsplan en een kostenraming op voor het verwijderen ervan.

Heb je vragen over asbest? Bel ons dan op (0412) 40 16 05 of mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

v.d. CAMP Oss | Randmeer 18 | 5347 JW Oss

Vragen, opmerkingen, of wilt u informatie die u niet op onze website kunt vinden?
Neem dan contact met ons op, of loop bij ons binnen.
Wij staan u graag te woord.

BEDRIJFSGEGEVENS

v.d. CAMP Oss
Randmeer 18, 5347 JW ,Oss
0412-401605
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Kantoor geopend:
Ma t/m Vr. 07.00-18.00
Zaterdag   07.00-16.00
Zondag gesloten