INNAME GRONDSTROMEN

Bij het realiseren van projecten in o.a. de wegenbouw, de bouw van woningen, bouw van bedrijfslocaties en ontwikkeling van gebieden vindt altijd aan- en afvoer plaats van onder meer grondstromen. Bij het aan- en afvoer van grond zijn een aantal spelregels vereist. Het Besluit Bodem Kwaliteit (BKK) regelt al deze spelregels. Dit is een complex verhaal.

Wat kunnen wij voor u doen?
Of het nu gaat om een container met grond of het uitgraven en afvoeren van een grotere locatie? vd CAMP oss is het juiste adres voor grond. Op het bedrijventerrein van de Geer beschikt vd CAMP oss over een opslagcapaciteit van circa 10.000m³. Het wagenpark is uitermate geschikt om u hierin te helpen.
Naast inname van grond verzorgen wij ook afzet van grond, regelen de verplichte monster name, uitvoering, transport en wettelijke administratie.
vd CAMP oss staat ook voor u klaar voor bemiddeling van baggerspecie, puin, asfalt, zand en andere bouwstoffen. Wij brengen het naar plaats bestemming d.m.v. eigen vervoer of u kunt het bij ons afhalen.

Certificering
Voor het goed regelen van de ontvangst, afzet en dergelijke zijn wij gecertificeerd voor de kwaliteitsnormen BRL-9335. Tevens zijn wij in bezit van een VIHB-certificaat (vervoeder, inzamelaar, handelaar en bemiddelaar van bedrijf- / gevaarlijke afvalstoffen).In het kader van Veiligheid, gezondheid en Milieu zijn wij gecertificeerd conform VCA.

Vragen? Wij helpen u graag verder
Heeft u vragen, wellicht kunnen wij u snel verder helpen. Neem contact met ons op voor een passend en deskundig advies.

vd CAMP oss | Randmeer 18 | Oss | 0412-401605

Vragen, opmerkingen, of wilt u informatie die u niet op onze website kunt vinden?
Neem dan contact met ons op, of loop bij ons binnen.
Wij staan u graag te woord.

BEDRIJFSGEGEVENS

v.d. CAMP Oss
Randmeer 18, 5347 JW ,Oss
0412-401605
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Kantoor geopend:
Ma t/m Vr. 07.00-18.00
Zaterdag   07.00-16.00
Zondag gesloten